Theetuin

Aartswoud

Arrangementen

 

 

Even net wat anders, een gezellig dagje uit of een bijzondere gelegenheid vieren. Onze arrangementen geven een onvergetelijke dag in onze theetuin! Zoek een van onze arrangementmenu's uit of stel een eigen arrangement met ons samen.

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw wensen.

Low Tea


Geniet van een heerlijk vers voor u bereide Low Tea in Theetuin Aartswoud! Een Low Tea is een lunch voor mensen met een zoete trek na. Dit arrangement bestaat uit: 
 • een glas sap
 • 2 soorten hartig
 • 2 soorten zoet
 • onze theesoorten en/of koffie naar gelieve

Geen minimale aantal personen vereist.

€ 14,50 pp.


High Tea


Geniet van een heerlijk vers voor u bereide high tea in Theetuin Aartswoud! Dit arrangement bestaat uit: 

 • een glas sap
 • 3 soorten hartig
 • 3 soorten zoet
 • ijs met verse aardbeien en slagroom
 • onze theesoorten en/of koffie naar gelieve

Geen minimale aantal personen vereist.

€ 18,50 pp.

Zoeteliefje's thee


Geniet van een thee met alleen lekkere zoete specialiteiten, speciaal voor u samengesteld. 

 • een glas sap
 • 3 verschillende soorten taart
 • onze theesoorten en/of koffie naar gelieve

Geen minimale aantal personen vereist.

€ 12,50 pp.
Speciale dieetwensen, zoals vegetarisch of veganistisch? Vraag naar de mogelijkheden!
 
** U kunt in onze theetuin niet pinnen **
 
Wij zijn nieuwsgierig naar jouw wensen
 

Unieke arrangementen

Naast onze arrangementmenu's, kunnen we ook een uniek arrangement samen met u samenstellen. We gaan in overleg over budget, de gelegenheid en speciale wensen. Hierna gaan we creatief aan de slag om een heel leuk en unieke dag samen te stellen. Nieuwsgierig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Groepen

Elk jaar bezoeken met groot succes diverse samengestelde gezeldschappen onze theetuin. Met een persoonlijke aanpak slagen wij erin hier een uniek bezoek van te maken.

Denk aan verenigingen, bedrijfsuitjes, grote familie uitjes.

Reserveren (grote) groepen

Bent u van plan om met een groep te komen? Wij stellen het op prijs als u dit van te voren aan ons laat weten. Ook kunnen wij samen een passend arrangement samenstellen.

Uitgebreid lunchen of een heerlijk koppie met zoet

Voor gezelschappen is een uitgebreide West-Friese lunch ontzettend gezellig. Iets later of vroeger op de dag? Naast onze standaard arrangementen is een koppie met wat lekkers ook heel goed samen te stellen.

Hapje en drankje

Borreltijd! Genieten van heerlijke hapjes onder het genot van (alcohol vrije) cocktails. Uitermate geschikt voor in de middag voor uitjes met een programma of een leuk alternatief op onze

Speciale gelegenheden

Feestelijk een speciale gelegenheid vieren, dat doen wij met heel veel plezier! Of het nu gaat om een themafeestje, een verjaardagsfeest of een babyshower, we verzinnen een unieke beleving!

Jubileum of bijzondere verjaardag

Een bijzondere verjaardag of een prachtig jubileum te vieren? Daar weten wij wel raad mee! Wij kunnen een feestelijk arrangement samenstellen, zoet, hartig of van alles iets lekkers. Van koffie en thee met feestelijk gebak tot een uitgebreide diversiteit van gangen.

Kinderfeestje

Vooral meiden vinden het fantastisch om in de theetuin hun feestje te vieren met een high tea. Als begeleiders kunt u aanschuiven of op gepaste afstand zelf genieten uw bezoek aan de theetuin. We stellen voor de kinderen een speciaal kinder menu samen, op wens van de jarige job natuurlijk.

Vriendinnendag of babyshower

Wil jij een leuke dag om niet te vergeten? Bij ons kun je naast ons arrangement ook een uniek samengestelde dag plannen met jullie eigen thema. Een vrijgezellenfeestje, vriendinnendag of babyshower om jouw vriendin extra in het zonnetje te zetten ter viering van een bijzondere moment in haar leven. Onze ideenbus staat klaar, wat zijn jouw ideeen?

 

Heb je al ideeen voor een uitje of weet je wel wanneer maar nog niet wat je wilt?
Geen zorgen, wij maken er een unieke ervaring van! Vertel ons jouw wensen.

 

Handige tips bij onze arrangementen

 

 

Reserveren

Gelieve uiterlijk op woensdag voor het bezoek reserveren bij ons voor een van onze arrangementen.

 

Samengesteld uitje

Heeft u iets speciaals te vieren of mist u net dat ene item in een van onze arrangementen? Neem contact op, samen maken we er een onvergetelijk bezoek van. Denk aan (speciale) verjaardagen huwelijksviering, familie uitje, moederdag of vaderdag.

 

Speciale dieten / wensen

Bij speciale dieten zoals vegetarisch, veganistisch, biologisch of suikervrij kunnen wij het menu van de arrangementen aanpassen. In sommige gevallen zal dit zijn met een meerprijs, afhankelijk van uw wens. Wij kunnen geen zekerheden geven voor allergien. Vraag naar de mogelijkheden

 

Weetjes over de theetuin

 

uitstekend bereikbaar, kind en dier vriendelijk

 

 

Bereikbaarheid

De theetuin ligt aan de fiets- en wandelroutes die langs het Blotebienepad lopen. Met de auto zijn wij bereikbaar via afslag 11 op de A7. Buurtbus 417 "de Westfries" rijdt langs ons dorp op gezette tijden.

 

In de buurt

Theetuin Aartswoud bevindt zich aan de Zuiderzeestraat in Aartswoud en is het witte huis op de viersprong aan het begin van het Blotebienepad.

Plan een fietsroute langs Aartswoud met de fietsrouteplanner. Klik hier!

 

Kindvriendelijk

Voor kinderen is er ruimte om te spelen. Laat de kids de tuin ontdekken of zoek he favoriete speelgoed van de dag. Heeft u een arrangement geboekt? Bespreek met ons de mogelijkheden om ook hen mee te laten genieten!

 

Huisdiervriendelijk

Honden zijn, mits aangelijnd, welkom in onze theetuin. Een bakje water wordt voor uw hond(en) klaar neergezet!